Alapítványunk

mte logo2hatartalanul logo

Kedves Szülők, Támogatóink!

 

Az elmúlt években is jelentős fejlődés történt az iskolánkban az alapítványunk segítségével. Sikerült kialakítanunk egy új táncteret, amely alkalmas a néptánc és testnevelés órák megtartására is. A könyvtárunk felújítása és 3 tanterem világításának korszerűsítése is az alapítvány pénzéből történt.

Nagyobb kiadásaink:

 Minden tanév végén a nyolcadikosok búcsúztatását, valamint az év végi jutalomkönyvek vásárlását jelentős összeggel támogattuk. Ez az elmúlt két évben közel 85.000 Ft volt.  Erősítőt és mikrofont vásároltunk 125.000 Ft-ért az ünnepségek, rendezvények színvonalasabb megtartása érdekében.

Kézfertőtlenítő állomásra és fertőtlenítőre 55.000 Ft-ot fordítottunk a vírushelyzet miatt.

Minden első osztályos tanuló egy-egy pólót ajándékba kap a tanév elején az iskola alapítványától, ami a két év során közel 120.000 Ft-ba került.

A könyvtár felújítására és 3 tanterem világításának korszerűsítésére mintegy 380.000 Ft-ot költöttünk.

Bevételek:

 2019-ben az 1%-os felajánlásokból 375.000 Ft, a 2020-as évben 358.000 Ft érkezett az alapítványunk számlájára.

Ebben az évben is számítunk a támogatásukra! Ne felejtsenek el rendelkezni adójuk 1%-os felajánlásáról!

Alapítványunk adószáma: 18424579-1-05

                                                                                                     Miskolc, 2021. 02. 17.

                                                                                          Közös Erővel Gyermekeinkért Alapítvány Kuratóriuma

"Közös Erővel Gyermekeinkért Alapítvány"

Kivonat az Alapító Okiratából

Az alapítvány célja:

A Kaffka Margit Általános Iskolában tanuló gyermekek szülei a Kaffka Margit Általános Iskolában tanuló diákok tehetséggondozására, művész és művészeti hajlamuk ápolására (zenei, festő, grafika, kerámia, tűzzománc tevékenység felkarolására), a testmozgással és testkultúrával, valamint a mozgásművészettel kapcsolatos költségek finanszírozására, a szociálisan rászoruló és anyagilag nehéz helyzetben lévő diákok iskolai és iskolán kívüli szabadidős programokban valórészvételi lehetőségeinek biztosítására, anyagi támogatására, az iskolák közötti tanulmányi versenyek segítségére, a szakköri és az iskolán kívüli programok megszervezésére, lebonyolítására, a fentiekhez kapcsolódó eszközök vásárlására, tartós közérdekű célra, határozatlan időre, jogi személyiségű, nyitott alapítványt hoznak létre.

Adószám: 18424579-1-05

Ezúton is köszönjük, hogy 2019.évi adója 1%-át alapítványunknak ajánlotta fel.

Ismét szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy amennyiben idén is iskolánk alapítványát szeretné támogatni a befizetett adója 1%-ával, nyilatkozatát így töltheti ki:

RENDELKEZŐ NYILATKOZAT A BEFIZETETT ADÓ EGY SZÁZALÉKÁRÓL

A kedvezményezett adószáma:

1 8 4 2 4 5 7 9 - 1 - 0 5


A kedvezményezett neve:

( Ennek kitöltése nem kötelező)

Közös Erővel Gyermekeinkért Alapítvány

TUDNIVALÓK

Ezt a nyilatkozatot tegye egy olyan postai szabvány méretű borítékba, amely e lap méretét csak annyiban haladja meg, hogy abba e nyilatkozat elhelyezhető legyen!

FONTOS!

Ahhoz, hogy a rendelkezés teljesíthető legyen, a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékon az ÖN NEVÉT, LAKCÍMÉT ÉS ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT pontosan tüntesse fel!